Je gastheer en gastvrouw zijn Peter Buijse en Hilda Osinga. In 2007 zijn zij met het huiskamerrestaurant begonnen als hobby. Inmiddels is De Bijkeuken zo succesvol dat de hobby is uitgegroeid tot een professionele onderneming. Peter is een echte wijnliefhebber. Hij heeft gestudeerd aan de Wijnacademie en de Academie voor Gastronomie. Mooie gerechten combineren met verfijnde wijnen. Daar willen wij onze gasten graag mee verrassen.
"Wees welkom in onze Bijkeuken, waar we met veel enthousiasme en creativiteit je avond tot een unieke culinaire belevenis maken".
Het Restaurant
De open keuken is het hart van
Huiskamerrestaurant De Bijkeuken.
Hier wordt gekookt en jij als gast bent vrij om mee te helpen ennatuurlijkalvast wat te proeven!
De Kapschuur
Buiten eten en drinken is geweldig! Zodra het weer het toelaat ontvangen wij je graag in onze kapschuur, voorzien van twee buitenterassen. Wordt het wat frisser? Met de houtkachel aan is het hier buitengewoon aangenaam toeven!
Het Uitzicht
Zie je het voor je? Een lange zwoele zomeravond. In goed gezelschap urenlang tafelen. Genietend van een goed glas wijn de zon zien ondergaan.