Over ons
In 2007 zijn wij met Huiskamerrestaurant De Bijkeuken begonnen vanuit een passie voor koken en authentiek eten. Wij maken graag gebruik van streekgebonden producten en koken met de seizoenen mee.
We streven ernaar om van elk gerecht iets bijzonders te maken en gaan altijd voor vers en kwaliteit; waar het kan met biologische groenten & fruit, duurzame vis en scharrelvlees.
De Bijkeuken is in 2007 begonnen als hobby. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig horecabedrijf met zowel buiten als binnen ruimte om aangenaam te tafelen en te borrelen. Er is ruimte voor feesten (familie, verjaardag, jubileum), 's zomers zelfs voor de wat grotere groepen. En: we verzorgen ook catering!
De Bijkeuken
Peter Buijse en Hilda Osinga zijn je gastheer en gastvrouw. Samen geven zij vorm aan De Bijkeuken. Hilda met haar creativiteit en kennis van met name de Italiaanse keuken, Peter met zijn vakmanschap als kok en gevoel voor gastvrijheid.
