Italiaans:
- Trio van caprese, vitello tonnato en
prosciutto met asperge
- Verse ravioli gevuld met paddenstoelen,
spinazie en ricotta
- Hertenrack met groenten
- Caramel-gelato met walnoten en peer
Vis:
- Vistrio van zalm, coquille en tonijn
- Spaghetti frutti di mare
- Zeebaars op de huid gebakken met
gegrilde groenten.
- Citroentiramisu.
Vlees/BBQ:
- Antipasti plank met Italiaanse vleeswaren,
kaas, fruit en groente.
- Kippendij aan de spies en gegrilde
groenten.
- Flanksteak met Griekse salade.
- Gegrilde ananas met huisgemaakt
suikerbroodijs.
Vegetarisch:
-
Herfstsalade met geitenkaas,
paddenstoelen, druiven en noten.
- Huisgemaakte pompoensoep.
- Frittata met groentenschotel van
romanesco en gorgonzolasaus.
- Bitterkoekjeshemel met vers fruit.
"Genieten van uitsluitend verse producten"